ALBA VENTURA

You Are Viewing

A Blog Post

DARRER DIA A LA XINA

Hola des Guangzhou!

Avui és el meu últim dia a la Xina. El segon concert de Beijing i els de Tianjin i Guangzhou van ser molt divertits. Ahir va ser un dia molt llarg, ens en vam anar a l’hotel a Tianjin molt d’hora al matí per anar a l’aeroport, però a mesura que la boira i la contaminació augmentaven, els vols van ser endarrerits… moooolt endarrerits …;)

Així que … Això és el que va succeir: vam haver de prendre un taxi fins a l’estació de tren, agafar un tren d’alta velocitat a Beijing, prendre un altre taxi a l’aeroport i aconseguir pujar a un vol que ens va portar a Guangzhou a les 6:45pm … i el concert era a les 7:30 … Per sort, el públic va esperar una hora i el concert no va ser cancel·lat. Això significava que havia de canviar-se la planificació i, òbviament, no he tingut l’oportunitat de provar el piano … :D

Tot i així el recital ha sortit molt bé! I el públic estava molt agraït.

Torno a casa amb un munt de grans records d’aquesta setmana i mitja a la Xina, espero tornar aviat.