ALBA VENTURA

You Are Viewing

Monthly Archives: diciembre 2013

DE TORNADA A CASA

Des que vaig arribar a Barcelona el dimarts, he passat uns dies de classes i preparant un concert benèfic on tocaré amb en Marc Horne a Madrid el proper divendres. Interpretarem Franck, una sonata important, i també tocarem algunes peces d’Albeniz, Suite Espanyola.

DARRER DIA A LA XINA

Hola des Guangzhou! Avui és el meu últim dia a la Xina. El segon concert de Beijing i els de Tianjin i Guangzhou van ser molt divertits. Ahir va ser un dia molt llarg, ens en vam anar a l’hotel a Tianjin molt d’hora al matí per anar a l’aeroport, però a mesura que la boira i la […]

DIA LLIURE A BEIJING

05El concert d’ahir va anar molt bé i el públic estava molt agraït. Avui he gaudit d’un dia lliure meravellós a Beijing i he caminat pels volts de la Ciutat Prohibida. M’ha semblat impressionant.

XINA TOUR 2013: NANJING

Escric des de Nanjing, on he tocat el segon concert de la meva gira per la Xina. Aquests pocs dies estan sent una meravellosa oportunitat de compartir la música amb un públic realment agraït, i m’ha permès conèixer un país molt interessant, ple de contrastos i gent acollidora.